Med en HM Aktiv Ulykke Plus er du dækket totalt

Hvis du lever et aktivt liv, lever du måske også lidt mere risikabelt end gennemsnittet. Derfor har du brug for en forsikring, der dækker i næsten alle tænkelige situationer og på alle tidspunkter. Det gør HM Aktiv Ulykke Plus, og vi tøver ikke med at kalde den totaldækning.

Med en HM Aktiv Ulykke Plus behøver du ikke bekymre dig om dækning og forbehold, uanset hvor du opholder dig, eller hvad du foretager dig: vi dækker dig på arbejdet, på ferien, når som helst og hvor som helst. Men der er naturligvis grænser. Hvis du er racerkører eller faldskærmsudspringer eller dyrker lignende risikobetegnet sport, er det en god idé lige at checke, om du er dækket.

Med HM Aktiv Ulykke Plus kan hele familien sikres. Også børnene, som på en række områder lever mere risikabelt end voksne, kan også dækkes døgnet rundt. I skole eller børnehave, på vejen og på legepladsen. Når de skater, og når de skøjter. På bijob og på studieture. Du skal blot huske, at alle forsikrede personer skal fremgå af forsikringsbevist med navns nævnelse for at være omfattet af forsikringen.

HM Aktiv Ulykke Plus opererer med 3 fareklasser. Fareklasse A er den billigste og gælder for de fleste, nemlig for alle kvinder og mænd med stillesiddende arbejde. Fareklasse B er for mænd med fysisk arbejde, bl.a. håndværkere. Derudover har børn under 18 år deres egen fareklasse.

Hos os er en ulykke en ulykke

Når vi kalder vores forsikring for totaldækkende, skyldes det ikke kun, at vi dækker når som helst og hvor som helst. Vi har også en meget bred opfattelse af, hvilke skader der bør dækkes. Vi dækker bl.a. ved en lang række muskel- og ledbåndsskader som følge af forhøjet kraftanstrengelse under eksempelvis sportsudøvelse.

Ved invaliditet dækker vi allerede ved en invaliditetsgrad på 1 % i modsætning til de fleste andre selskaber, der henholder sig til ”minimum 5 %-reglen”. Og som de eneste betaler vi den tredobbelte ydelse fra 75 % invaliditet.

Vi dækker også behandling af tandskader og kosmetiske operationer som følge af ulykker helt op til 40.000 kr. De aftalte dagsydelser ved hospitalsindlæggelse betales i op til 3 år, hvis du har tegnet dækningen. Og ved død som følge af en ulykke udbetaler vi til begunstiget eller nærmeste pårørende.

Alt i alt er en HM Aktiv Ulykke Plus forsikring noget at det nærmeste, man kan komme en totaldækning. Og vi dækker bredt, så man behøver ikke bekymre sig om sin ulykkesforsikring.

Med mere en 100 års erfaring og én af Europas største pengetanke i ryggen, kan du føle dig helt tryg med en HM Aktiv Ulykke Plus i rygsækken.