Vi har brugt over 10 år på at blive et af europas største forsikringsselskaber

Hamburg-Manheimer har fået nyt navn. Nu heder vi

Det hele startede i al beskedenhed med dannelsen af et nyt forsikringsselskab i Mannheim i 1899. Men den nye idé om folkelige forsikringer med tilknyttet opsparing fængede og gav i 1911 mulighed for opkøb af et stort forsikringsselskab i Hamburg, som herefter indgik i navnet.

Fremgangen førte i de følgende årtier til en lang række opkøb, og i 1955 oversteg investeringspuljerne for første gang den magiske grænse på en milliard DM. Men allerede i 1968 kunne man fejre en tidobling af aktiverne, som nu oversteg ti milliarder DM. Og i år 2000, hvor investeringerne indgik i en samlet pulje på ca. 950 mia. kroner eller mere end det danske statsbudget, var Hamburg-Mannheimer placeret som et af Europas største og mest fremgangsrige selskaber.

Hamburg-Mannheimer bliver et ERGO-selskab i 1997

Hamburg-Mannheimer kom til Danmark i 1997. Samme år blev det besluttet at omstrukturere koncernen og etablere et holdingselskab, så Hamburg-Mannheimer blev i 1997 også en del af forsikringsgruppen ERGO.

ERGOs ledelse vedtog i 2010, at koncernens forskellige forsikringsbrands fremover skulle markedsføres under et og samme navn. Det gælder også i Danmark, og derfor hedder vi nu ERGO.

ERGO på verdensplan

Den afgørende fordel ved opsparing og forsikring i ERGO er, at dine penge arbejder i en af Europas største og mest profitable pengetanke. I 2009 var investeringssummen på over 113 milliarder euro. Præmieindtægterne beløber sig til 19 milliarder euro årligt. I Tyskland alene har ERGO 20 millioner kunder, og ERGO er blandt de førende på markedet.

På verdensplan er ERGO repræsenteret i mere end 30 lande i Europa og Asien, og over 40 millioner kunder drager fordel af den service, faglige ekspertice og finansielle sikkerhed, som ERGO tilbyder.